Vedeneristämispalvelut

PALVELUVALIKOIMA

Vedeneristämisen palveluvalikoimamme kattaa kaikki rakennustyypit ja kattokaltevuudet. Erityisesti on huomioitu kaikkein vaativimmat eli tasaiset ja loivat katot.

katot

Uudiskohteet

Uudiskohteissa hyvä yhteistyökyky ja toimintavarmuus ovat tärkeitä asioita hankkeen kaikille osapuolille. Meille aikataulujen pitävyys on kunnia-asia. Tämä vaatii tarkkaa valvontaa ja seurantaa sekä toimivaa ennakkosuunnittelua.

Ammattitaito ja kokemus tuovat varmuutta ja näkemystä tehdä oikein ja kullekin katolle toimivin kattorakenne. Me huomioimme tilaajan tavoitteet, käyttöolosuhteet sekä ympäristön suojelun. Toimiva yhteistyö takaa hyvän ja jokaista osapuolta tyydyttävän lopputuloksen.

Kattosaneeraukset

Ennen saneerauskohteen tarjouksen tekoa tutustumme kohteeseen ja tarvittaessa laadimme katon kuntoarvion. Teemme korjausehdotuksen ja vaadittavat toimenpiteet. Tarkoituksena on löytää sopivimmat katemateriaalit ja siten paras lopputulos.

saneeraus
huoltotyot

Korjaus- ja ylläpitohuollot

Kattojen huoltaminen on paljon tärkeämpää kuin yleisesti oletetaan. Suoritamme kaikkien bitumikattojen huoltoja. Jos kattovuoto on jo tapahtunut, hoidamme myös korjaukset. Huoltotoimeksianto sisältää tutustumiskäynnin ja kuntoarvion laadinnan yleensä laajemmissa saneerauskohteissa. Pienemmän korjaustyöt teemme suoraan yhdellä käynnillä. Huolto tai korjaus tehdään aina sovittuun laajuuteen saakka.